Не буде розрахунку споживачів за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання – вінничани залишаться без даних послуг!

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» звертається до споживачів послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання щодо необхідності розрахуватися за спожите! Від рівня розрахунку споживачів за послуги залежить рівень розрахунку підприємства з НАК «Нафтогаз України».

Постановою Кабінету Міністрів України передбачено, що рівень розрахунку теплопостачального підприємства для виділення номінацій на природний газ повинен бути на рівні 90%. (Постанова КМУ від 19 жовтня 2018 року №867).

Рівень розрахунків з НАК «Нафтогаз» на критичному рівні – 86%. 1 відсоток – це близько 25 мільйонів гривень.

Якщо КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» не збільшить рівень розрахунку з НАК «Нафтогаз України», мова може йти про відсутність номінацій на природний газ для виробництва теплової енергії і як наслідок – місто може залишитися без послуг, які надає теплопостачальне підприємство!

Нагадуємо: споживачі зобов’язані своєчасно сплачувати за комунальні послуги до 20 числа щомісяця відповідно до законодавства (Постанова КМУ №630 і це зазначено у договорах на надання послуг).

Особливо звертаємося до споживачів, які отримують монетизовану субсидію: не затримуйте отримані кошти в себе, - сплатіть їх за призначенням, інакше можна втратити субсидію. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 6.02.2019 р. № 62, якщо ви матимете прострочену більше місяця заборгованість за послуги, субсидія на новий період 2019-2020 рр. призначатися не буде.

Якщо не буде розрахунку споживачів за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання – вінничани залишаться без даних послуг!



Переглядів: 2275
Поширень: 0

Останні новини