Отримуєте монетизовану субсидію – не затримуйте кошти, сплатіть їх за призначенням!

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 року №62 змінилася система отримання субсидій на оплату житлово комунальних послуг. Так, споживачі комунальних послуг отримують субсидії на оплату комунальних послуг готівкою.

Тепер у рахунках за комунальні послуги субсидіантів їхніх рахунках будуть зазначатися суми, рекомендовані до оплати в повному обсязі. Тобто, у платіжках не буде зазначено розмір компенсації.

Наприклад, якщо Ви отримали субсидію у розмірі 1000 гривень, а в рахунку зазначено 1500, - це означає, що крім отриманої 1000 гривень, Вам необхідно додати ще 500 і сплатити за спожиті послуги.

Звертаємося до споживачів послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання, які надає КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», бути уважними, щоб сплатити саме ту суму, яка зазначена у платіжках, не менше! Не потрібно затримувати в себе кошти, які Ви отримуєте як  компенсацію для сплати комунальних послуг!

Від вчасного розрахунку населення за послуги залежить, в першу чергу, розрахунок теплопостачального підприємства за природний газ. 90 % всіх розрахунків споживачів автоматично йде на розрахунок підприємства з НАК «Нафтогаз України» (Постанова КМУ №217). Крім того, підприємству необхідно сплачувати за інші використані ресурси: а це холодна вода, електроенергія тощо. Це все залежить від розрахунків населення.

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» закликає бути відповідальними і сплачувати за спожите вчасно до 20 числа щомісяця! Інакше можете потрапити під санкції. Це стосується й отримувачів субсидій.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 6.02.2019 р. № 62, якщо ви матимете прострочену більше місяця заборгованість за послуги, субсидія на новий період 2019-2020 рр. призначатися не буде.



Переглядів: 2096
Поширень: 0

Останні новини