Ірина Лазуткіна презентує книжку для дітей «Єнотик Бо та повітряна куля» у Вінниці

30 березня, у суботу, у Книгарню Є вінничан запрошують на презентацію книжки «Єнотик Бо та повітряна куля» від письменниці Ірини Лазуткіної. Авторка розповість про те, як її захоплення польотами на повітряних кулях переросло у натхненну історію для дітей. Модеруватиме зустріч – Андрій Почапський. Початок о 15:00.

«Єнотик Бо та повітряна куля» – це історія для дітей про те, що дуже важливо мати свою мрію та йти до її реалізації. Головний герой книжки – Єнотик Бо мріяв навчитися літати на повітряній кулі. Та спершу він намалював свою мрію. Велетенську повітряну кулю, якою він керує сам, а з його наплічника визирає кротик Ом. Чи встигнуть друзі повернутися до початку «Монгольф’єрії», чи пробачить єнотикові вчитель Ас, чи вдасться Бо подарувати рожеву хмаринку подрузі Аї? Читайте про захопливі пригоди повітроплавців і дізнаєтеся про все.

«Навчання у школі пілотів – це шалений драйв, щоразу неповторні враження та пригоди, якими хочеться поділитися. Саме там, серед безлічі повітряних куль, що збираються в небо, починалася історія про єнотика Бо. А зараз маленький повітроплавець із великою мрією вже готовий розповісти найцікавіше про дружбу на землі та під хмарами. Приходьте слухати!», - розповідає авторка.

Ірина Лазуткіна – журналістка, дитяча письменниця. Закінчила Київський національний університет ім. Грінченка. Навчалася у школі пілотів Київського повітроплавного товариства та була членкинею льотного екіпажу на Чемпіонаті України з повітроплавання. Працювала кореспонденткою на телебаченні і головною редакторкою часопису «Я - повітроплавець». Учасниця поетичних фестивалів «Трипільське коло», «Йогансен fest», «Terra poeticа», «Київські лаври». Фіналістка літературного конкурсу «Dictum». Лауреатка гран-прі фестивалю буктрейлерів «Book fashion» за найкращий сценарій.



Переглядів: 3981
Поширень: 0

Останні новини