У ВНТУ триває ярмарок кар'єри

Сьогодні і завтра у Вінницькому національному технічному університеті з 9:00 до 15:00 у холі навчального корпусу №2 традиційний Ярмарок Кар’єри 2019.

Зорганізовує його найкрутіша студентська організація BEST Vinnytsia Ярмарок Кар’єри – це щорічна виставка вакансій провідних компаній Вінниці та України, яку організовує Вінницький осередок Ради технічних університетів Європи — BEST (Board of European Students of Technology).

Старт ярмаркуванню у ВНТУ сьогодні дали доктори технічних наук, професори — ректор вишу Володимир Грабко і перший проректор Олександр Васілевський, а також проректор з виховної роботи університету Анна Писклярова, кандидат технічних наук, доцент.

Нині кілька десятків провідних компаній Вінниці й України шукають майбутніх співробітників на Ярмарку кар’єри-2019. Спектр їх діяльності є надзвичайно широкий, тож, ярмаркувати з користю і знайти роботу мрії можуть і найвибагливіші юні спеціалісти. Студенти мають змогу особисто спілкуватися з менеджерами й айчарами працедавців, пропустивши тести, телефонні й скайп інтерв’ю. А потому побувати на презентації компанії, яка зацікавила.

Ще напередодні дійства зацікавлені в роботі студенти мали змогу через інтернет заповнити резюме, яке організатори тепер поширюють між роботодавцями-учасниками Ярмарку Кар’єри 2019. Тицьнувши сюди http://goo.gl/E8QwLy , можна заповнити своє CV прямо зараз.

Студент ВНТУ Богдан Примаковський влаштувався на роботу Python-розробником в SteelKiwi саме завдяки Ярмарку Кар’єри ще три роки тому. «Моя історія почалась позаторік навесні, коли почав активно шукати роботу в сфері ІТ, – каже Богдан. – Для людини без досвіду роботи в індустрії це доволі складно. Пошук вакансій на DOU та інших тематичних порталах, розробка однотипних тестових завдань та типові співбесіди безжально гасили амбіції. Аж ось я потрапив на Ярмарок Кар’єри 2016. Саме тут я знайшов компанію SteelKiwi, яка дала мені шанс проявити себе як розробник програмного забезпечення. Нині я маю майже два роки безцінного досвіду розробки разом зі своєю dream team та декілька крутих проектів».

Під час «Ярмарку Кар’єри» проходитиме квест. Усі, хто виконає його завдання, отримає приємні подарунки. Призи розігрувались і на «розігрів» — ще до Ярмарку на офіційній сторінці BEST Vinnytsia у Instagram своїх власників учора знайшли:

фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 3 від Playtika; 2 абонементи на команду з 4-х осіб у квест-кімнату «Ізоляція»; 5 добових абонементів від креативного простору «Артинов»;  5 місячних абонементів від Babaev Gym.

Лайфхак від BEST — Краще здобути фаховий досвід в студентські роки. Починайте працювати якомога раніше. Слід робити багато спроб, і одна з них таке буде успішною!



Переглядів: 4365
Поширень: 0

Останні новини