Володимир Гройсман подякував вінничанам за довіру

13 років тому Володимира Гройсмана обрали Вінницьким міським головою. Сьогодні на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук Прем'єр-міністр України подякував вінничанам за довіру.

"Мені було 28 років і я хотів змінити своє рідне місто, зробити його по-справжньому комфортним для життя, європейським, сучасним. Я вдячний вінничанам, що вони повірили в щирість моїх намірів. Я вдячний за підтримку тоді і в подальшому. Ми разом перетворили Вінницю із аутсайдера всіх рейтингів привабливості в місто, яке декілька років поспіль є лідером і приклад якого - зразок для багатьох реформ, які сьогодні реалізуються на загальноукраїнському рівні. Я вдячний своїй команді, з якою ми починали це робити і яка сьогодні продовжує високо тримати планку. Тоді я пообіцяв вінничанам - вам не буде соромно за нашу роботу. І, сподіваюсь, ми показали, що справді цінуємо довіру людей.

Як міський голова я отримав безцінний досвід, тому що не було сфери, в якій би мені не доводилось шукати підходи до вирішення життєво важливих для людей проблем. Сьогодні у своїй роботі я спираюсь на цей досвід і намагаюсь подолати те, що ще тоді я бачив як перешкоди для забезпечення людям нормального комфортного життя. Я хочу, щоб держава допомагала, а не заважала, як це було тоді.

Моя мета залишилась незмінною - забезпечити якість життя людей, тільки тепер мова не про одне місто. Я хочу, щоб українці почували себе комфортно в кожному місті чи селі. Я впевнений, що перетворити Україну на сильного регіонального лідера теж реально, об’єднавши зусилля усіх тих, хто справді любить свою рідну країну. Тож будуємо сильну Україну разом.

Дякую вінничанам за довіру! Дякую моїй команді за те, що ви справжні!", - написав Глава Уряду Володимир Гройсман.


Теги: Вінниця


Переглядів: 3227
Поширень: 1

Останні новини