ТЦ Sky Park продано

Компанія Dragon Capital Investments Limited, що входить у групу компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання торгово-офісного комплексу Sky Park у м. Вінниця площею 30 тис. м2. Вартість угоди не розкривається, йдеться у повідомленні розміщеному на сайті компанії.

ТЦ Sky Park розташований на вулиці Соборній, в самому центрі Вінниці, з інтенсивними пішохідними і автомобільними потоками. Комплекс складається з торгового центру площею 25 тис. м2, офісних приміщень площею 5 тис. м2 та паркінгу на 105 автомобілів. Якірними орендарями об’єкту є Silpo, Inditex Group, LC Waikiki, Citrus, Megasport.

"Вінниця – це потужний регіональний центр в Україні з майже 400-тисячним населенням і столиця регіону зі стрімко зростаючою економікою. Вінницька область останнім часом викликає особливий інтерес іноземного капіталу, який звертає увагу на партнерський підхід місцевої влади до нових інвесторів. Це наше третє придбання об’єктів нерухомості за межами Київського регіону з 2016 року, яке є нашою реакцією на дедалі зростаючу купівельнуспроможність населення у регіонах України", - каже Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital.

Для довідки

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів. Компанія була заснована у 2000 році у Києві та має успішний 18-річний досвід прямих інвестицій в Україні.


Переглядів: 7386
Поширень: 11

Останні новини