У Вінниці відбудеться фестиваль «Повір у себе»

Третього квітня  в Галереї XXI відбудеться міський фестиваль творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе - 2019». У ньому візьмуть участь представники громадських організацій та закладів, де виховуються діти та молодь з функціональними обмеженими.

Фестиваль «Повір у себе - 2019» організовує Вінницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з департаментом освіти міської ради. Учасники продемонструють свої власні таланти. Тут можна буде побачити роботи з бісеру, вишивку, аплікації, витинанки, вироби з дерева та інше.

У фестивалі візьмуть участь представники громадських організацій та закладів дітей та молоді з функціональними обмеженими, а саме: Вінницька міська громадська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток», КЗ «Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія», Вінницька громадська організація Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця», Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій», Державна реабілітаційна установа Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Промінь», Комунальний заклад «Вінницький навчально-виховний комплекс: спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів – дошкільний заклад Вінницької обласної ради», Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Поділля»,  Благодійний фонд «Центр соціалізації та реабілітації дітей з аутизмом та іншими розладами «Розвиток», Вінницький технічний коледж, КЗ «Спеціальна загальноосвітня школа I-II ст. з дошкільним відділенням Вінницької міської ради», Палац дітей та юнацтва та міські школи  Вінниці. 

З 10:00 розпочнеться оформлення виставки. З 11:00 працюватиме журі і визначатиме переможців. О 12:00 учасники фестивалю зможуть подивитися виставу «Таємничий Гіпопотам». О 12:45 відбудеться нагородження переможців фестивалю.


Теги: фестивалі

Переглядів: 4130
Поширень: 0

Останні новини