Вінничан запрошують допомогти дітям з серцево-судинними захворюваннями

З 1 по 30 квітня проходитиме XІV Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». В цьому році її мета – збір коштів для закупівлі кардіологічного обладнання у дитячі лікарні. Вся Україна об’єднається для того, щоб допомогти дітям з хворобами серця. 

В цьому році акція «Серце до серця» проходить вже в чотирнадцятий раз. Щороку вінничани активно долучаються до збору коштів на ті, чи інші потреби дітей: для лікування хвороб зору, слуху, діабету, на закупівлю обладнання у реанімаційні та неонатальні  тощо.

«Запрошуємо вінничан долучитися до XІV акції «Серце до серця», не бути байдужими і передати кошти на придбання кардіологічного медичного обладнання для лікарень. Благодійний внесок можна зробити, поклавши кошти у скриньку волонтерів, які ходитимуть містом, або ж зробити внесок онлайн через сайт Благодійного фонду «Серце до серця» https://sercedoserca.com.ua/ . Там є спеціальний розділ «Зробити внесок онлайн», – каже заступник директора Міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Євген Козлов

Також можна зробити благодійний внесок на єдиний рахунок фонду. Реквізити для перерахування: р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для _____________ області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання».



Переглядів: 2865
Поширень: 0

Останні новини