Для майбутніх педагогів організовано роботу Мобільного консультаційного пункту

4 квітня для студентів та викладачів Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області організував роботу Мобільного консультаційного пункту з питань навчання діям у надзвичайних ситуаціях.

Від Головного управління ДСНС України у Вінницькій області було представлено три локації – психологічна, аварійно-рятувальна та групи водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Зокрема, психолог ДСНС акцентувала увагу студентів на алгоритмі дій під час виникнення надзвичайної ситуації, ознайомила із вмістом "валізи психолога" та роз'яснила про призначення речей, які використовуються фахівцями психологічної служби безпосередньо під час роботи із постраждалим населенням. Також було роз'яснено поняття "Перша психологічна допомога", яка передбачає надання людям у стані дистресу гуманної, підтримуючої практичної допомоги з повагою до їхньої гідності та культури можливостей.

У свою чергу, фахівці газової служби, наголосили всім присутнім на необхідності дотримання основних правил безпеки під час користування усіма видами газового обладнання.

У ході роботи мобільного пункту майбутні педагоги мали змогу детально дізнатись про дії населення за сигналом «Увага всім!», засоби індивідуального захисту та правила користування ними, алгоритм надання домедичної допомоги людям, які цього потребують та чимало іншої корисної інформації.



Переглядів: 1889
Поширень: 0

Останні новини