У Жмеринці відкрили станцію з видачі ID-карток

Надання якісних адміністративних послуг є особливо важливим для населення. Однією з них є оформлення паспортів громадян України у вигляді ІD-картки з безконтактним електронним носієм, а також паспортів громадян України для виїзду за кордон.

Відтепер у Центрі адміністративних послуг міста Жмеринки працюватиме ще одна станція з видачі паспортів. Її облаштували коштом органів місцевого самоврядування. Відповідні послуги тут надають у тестовому режимі вже впродовж двох тижнів.

У відкритті станції взяв участь Олександр Крученюк, зауваживши: «Створення таких механізмів, зокрема, станцій для громадян, суттєво допоможе нам у вирішенні багатьох проблем, адже наближення послуг до місцевого населення має особливо важливе значення. Крім того, це сприятиме тому, що послуги надаватимуть у більш оперативному та зручному режимі».

Нагадаємо, органами місцевого самоврядування вже придбано 13 автоматизованих робочих станцій для прийому та оформлення паспортів громадян України для виїзду за кордон та паспортів громадян України у вигляді ID-картки. Загалом, Управління ДМС України у Вінницькій області має 32 територіальних підрозділи, в яких надають послуги 98 автоматизованих робочих станцій. 




Переглядів: 2235
Поширень: 0

Останні новини