Автовокзал замість базару на Привокзальній. Візуалізація

У Вінниці замість базару на площі Привокзальній може з'явитися торговий центр та автовокзал. Є візуалізація проекту. 

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомляеє власник земельної ділянки і вінницький бізнесмен Володимир Продивус. 

"...Земельна ділянка і сам ринок "Привокзальний" біля залізничного вокзалу у Вінниці не проданий, не продається і не буде продаватися. Його чекає масштабна реконструкція, в ході якої торгівля стане частиною діяльності великого торгового комплексу, поряд з яким буде побудований сучасний автовокзал.

Тепер мешканці та гості Вінниці зможуть ефективніше планувати свої поїздки, оскільки від ЖД до автовокзалу вони зможуть пройти пішки. Торговий центр між вокзалами - ще одна перевага, яка дозволить людям цікавіше провести час в очікуванні або просто купити необхідне в дорогу. Такий формат організації транспортного комфорту пасажирів давно використовується в Європі та світі.

Мені цікаво розвивати цей об'єкт, щоб зробити його сучасніше, комфортніше для людей, привабливіше для бізнесу. Мені не цікаві чутки, хоча знову ж таки дуже цікаво, хто їх розпускає і з якою метою", - зазначено у повідомленні. 

фото з сторінки Володимира Продивуса



Переглядів: 13641
Поширень: 7

Останні новини