У Вінниці та в Козятинському районі двоє велосипедистів потрапили під колеса автомобілів

Дорожньо – транспортні пригоди стались в м. Вінниці та на території Козятинського району. З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапили двоє  людей.

7 квітня близько 07.45 години у м. Вінниці по вулиці Г.Успенського під колесами автомобіля "Ford Focus" опинився  81-річний велосипедист, який намагався перетнути дорогу.

В результаті автопригоди потерпілого госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні. 

Ще одна автопригода сталась близько 15.10 години в селі Глухівці Козятинського району  за участі  автомобіля «Hyundai Poni»  та велосипедиста. За кермом легковика перебувала 36-річна місцева жителька. Рухаючись вулицею Джерельною, жінка допустила наїзд на велосипедиста, який рухався  в попутному  напрямку. 

Внаслідок аварії  7 - річний велосипедист  отримав травми різного ступеню важкості та був  госпіталізований до районної лікарні. 

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.  Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.




Переглядів: 2404
Поширень: 0

Останні новини