У Вінниці відбудеться Школа Волонтерства

20-21 квітня з 11:00 до 18:00 у Вінниці проходитиме Школа Волонтерсва для тих, хто хоче змінити рідне місто на краще та реалізувати власний потенціал з користю для світу.

Школи Волонтерства — національна навчальна програма, випускники якої стають частиною спільноти Ukrainian Volunteer Service у своєму місті. 

Як обіцяють організатори, завдяки Школі учні зможуть:

познайомитись з волонтерами свого міста;  дізнатись все про ефективне вирішення соціальних проблем; розвінчати власні стереотипи про волонтерство; спробувати поволонтерити з місцевими організаціями; обрати сферу волонтерства та організацію, ідеальну саме для тебе; після завершення Школи допомагати тим, хто дійсно того потребує, підтримуючи зв'язок з однодумцями.

Відбір учасників буде проводитися на конкурсній основі. Участь безкоштовна.

Таким чином у учасників є можливість долучитися до всесвітнього руху волонтерів, у якому щорічно 110 мільйонів людей вкладають свій час і талант, аби допомогти розвиватися сферам освіти, охорони здоров'я, екології, соціального захисту та багатьох інших.

Долучитися до спільноти волонтерів можна тут

Як вказують організатори, національна навчальна програма «Школа Волонтерства» реалізовується Ukrainian Volunteer Service з метою формування в Україні критичної кількості відповідальних і самозарадних людей (тих, хто не чекає, поки хтось розв’яже проблеми у його дворі, місті чи країні, а сам робить країну такою, якою хоче її бачити).

Школа відбуватиметься у Хабі Місто Змістів. Реєстрація і деталі за посиланням



Переглядів: 2928
Поширень: 0

Останні новини