Гран Прі та чотири перші місця: результати виступу вінницького колективу «Альфа Денс»у Болгарії

6 липня на одній зі сцен курорту Сонячний берег, Болгарія, відбулася святкова церемонія відкриття Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Samocvity Aqua Fest». Більше двадцяти потужних колективів представляли свої здобутки у різних жанрах та видах хореографії. На відкритті були присутні представники болгарського Міжнародного фестивалю-конкурсу «Равда». Саме вони, побачивши талант наших вінничан, запросили «Альфа Денс» до участі у ХVIII Болгарському фестивалі–конкурсі «Равда» на центральній сцені курорту Сонячний берег. Де колектив представив глядачам композицію «Венеціанська маска». Присутні були настільки вражені майстерністю танцюристів, що не тільки зустрічали їх гучними оплесками,  а й висловлювали бажання записати своїх дітей до лав колективу.

Наступним успіхом став виступ «Альфа Денс» на конкурсній програмі «Samocvity Aqua Fest», що відбувся у одному із найстаріших та найкрасивіших міст Болгарії, у місті Несебр. А сам конкурс відбулися на старовинній сцені античного амфітеатру VI-VII сторіччя, на березі Чорного моря. І ось результат: перше місце у категорії «естрадна хореографія» виборола композиція «Венеціанська маска», перше місце, категорія «народно-стилізований танець» - композиція «Подорож до Чернівців», перше місце «сучасна хореографія, джаз-модерн» - номер «Подих дощу», перше місце отримав акробатичний етюд «Весна». І, нарешті, Гран Прі від болгарських організаторів Співдружності «Фольклорної формації ФОНТАН» м. Софія, привезли наші діти до Вінниці. Це значний крок вперед для впевненості та віри у свої сили для наших танцюристів.

Вдячні організаторам, дружній родині «Самоцвітів», які створили чудовий фестиваль-конкурс, який запалив нові талановиті зірки! Дякуємо за високий рівень організації фестивалю-конкурсу, за професійність членів журі, що змогли побачити потенціал наших вінничан.

Бажаємо колективу «Альфа Денс» процвітання та нових творчіх звершень. А ми з нетерпінням чекатимемо на їх нові перемоги!



Переглядів: 3988
Поширень: 1

Останні новини