Піти в IT: огляд курсів, де можна отримати престижну спеціалізацію

Сьогодні IT-освіта є одним з найбільш популярних напрямків. Ця сфера дає можливість для молоді реалізовувати свої амбіції, отримувати високий дохід. 

Для багатьох сфера IT є чимось невивченим і далеким. І багато хто боїться навіть спробувати та починати рухатися в цьому направленні. Вирішити «варто чи ні» вам допоможуть численні IT-курси, курси програмування і дизайну. У Вінниці є досить освітніх проектів, які не тільки навчать всім тонкощам IT-сфери, але й допоможуть з пошуком роботи.

Artinov School

Головним принципом, яким керуються наставники Artinov School, є народна мудрість: «Не кажи не вмію, а кажи — навчуся!» Artinov School — це сучасна школа в центрі міста, яка була створена для тих, хто мріє реалізувати себе в сфері IT.

В цілому, Artinov School працює в трьох напрямках: програмування, дизайн і вивчення іноземних мов. На курсах програмування у студентів є можливість вивчити HTML5, CSS3, PHP, JS, Node JS, PL/SQL, C#, Unity, тонкощі SEO, освоїти технологію React. JS, ознайомитися з платформою Tilda Publishing і навчитися створювати ігри.

Курс WEB-програмування Front-end 1-й рівень триває 24 заняття, а його вартість — 4000 грн. Курси дизайну налічують 4 основних напрямки, вартість навчання коливається від 1500 до 4000 грн. Для студентів доступно навчання як в offline, так і в online-форматі. На курсах з дизайну студенти вивчають такі програми, як Photoshop та Illustrator, а також на професійному рівні знайомляться з WEB-дизайн та GAME-дизайн.

Pointer

Тут кажуть так: «Pointer для тих хто готовий працювати, а не мріяти про роботу!» Pointer-це центр сучасної IT-освіти у Вінниці. Тут є простір як для навчання та стажування, так і для тематичних зустрічей, мітапів, воркшопів, презентацій та конференцій. 

Pointer співпрацює з IT-компаніями, тому кращі студенти отримують доступ до нових можливостей і можуть реалізувати себе в реальних проектах. Курс «Тестування ПЗ» допоможе новачкам освоїти сферу IT. По закінченню курсу студент отримує сертифікат, який підтверджує отримання відповідної освіти. Тривалість курсу — три місяці, заняття проходять 2 рази на тиждень, вартість курсу — 8700 грн. 

Також є курс Java Core. Цей курс для всіх, хто хоче вивчити мову програмування, освоїти технологію та працювати розробником. Курс триває 4 місяці, його вартість — 12 600. Також у курси входять уроки з IT English. 

Vinnytsia IT School

Vinnytsia IT School пропонує заняття в невеликих групах по 6-8 чоловік. Тут є курси як для дітей, так і для дорослих. Вже з 6 років ваша дитина може освоїти курс «Світ IT для найменших», також для діток доступні курси візуального програмування, графіки, дизайну і фотодизайну, web-програмування і відеомонтажу.

Для більш дорослих студентів доступно два основних курси: Web development (17+) і Advanced Graphic Design (17+). Перший курс — Web development — триває 4 місяці, ціна 2 200 грн в місяць. Advanced Graphic Design (17+) триває від 3 до 4 місяців, вартість курсу становить 1700 в місяць.

Як зазначається на сайті школи, студенти отримають фірмовий сертифікат про закінчення курсів, який підтверджує кваліфікаційний рівень. Окрім цього, студенти мають можливість створити власне портфоліо, яке у майбутньому допоможе з пошуком роботи. 

Вінницька IT-академія

Вінницька IT-академія надає абітурієнтам унікальний шанс отримати престижну освіту абсолютно безкоштовно. Для цього потрібно скласти іспит з математики на максимальний бал і бюджетне місце ваше. Крім того, Вінницька IT-академія сприяє у працевлаштуванні кращим своїм студентам. 

Для абітурієнтів тут пропонують наступні напрями: програмування на мовах C, C++, Java, HTML/CSS, JavaScript, PHP, Ruby, Python, Swift і т. д., тестування ПЗ, веб-дизайн, DevOps, IT-табір та англійська мова для майбутніх айтішників. Зареєструватися на співбесіду можна онлайн на сайті компанії. 

Комп’ютерна Академія «ШАГ»

Ви обов’язково чули про комп’ютерну академію «ШАГ», адже не чути про неї просто неможливо. Компанія міжнародного рівня, яка працює з 1999 року і сьогодні налічує 18 країн і 55 філій. Студенти Академії успішно працюють в таких світових компаніях, як Майкрософт, Скайп, на eBay, ІБМ, ХП.

В академії студентам доступні такі курси: «Розробка програмного забезпечення», «Комп’ютерна графіка та дизайн» та навчальна програма «Розробка програмного забезпечення на Java». Також є «Комп’ютерна академія» (для дітей від 7 до 14 років) та «Індивідуальні курси».

Для студентів доступні стаціонарні та напівстаціонарні заняття. Вартість стаціонару на курсах «Розробка ПЗ» та «Комп’ютерна графіка та дизайн» складає від 1834 грн./міс. Заняття по буднях 4 дня в академії і 1 день для самостійної роботи. Напівстаціонар — це 1 заняття в тиждень — (субота або неділя: 4,5 годин). Вартість такого навчання від 1292 грн./міс. Вартість курсу «Розробка програмного забезпечення на Java» складає 1917 грн/місяць. 

***

Обрати для себе зручні курси, які підійдуть вам і за часом, і по бюджету, не важко. Можна навчатися за поглибленою програмою один на один з викладачем, а можна вибрати прискорений оффлайн курс, який займатиме мінімум часу.



Переглядів: 10075
Поширень: 7

Останні новини