Юні вінницькі музиканти отримали подарунок для творчості від Асії Ахат

Зірка зустрілася з учнями музичної школи №1.

Відома українська скрипалька Асія Ахат приїхала до Вінниці в рамках туру містами України. У кожному місті  – робить презент музичним школам та зустрічається із талановитими юнаками та дівчатами, які розділяють із нею любов до скрипки.

Учням Вінницької музичної школи №1, 53-річна співачка зі світовим ім’ям розповіла, як починала  творчу кар’єру та ділилась секретами слави.

«Дуже важливо, щоб діти ні за яких обставин не припиняли займатись музикою. Навіть, якщо хочеться покинути і навіть, якщо у батьків немає на це фінансів. Мені, наприклад, видавала інструмент моя викладачка, тому що у батьків не було грошей на його придбання. Першу маленьку скрипку мені купили у 14 років, на позичені 400 доларів», - розповідає по своє музичне дитинство зірка світового масштабу Асія Ахат.

Після виступу дітей, скрипалька зробила їм неочікуваний подарунок. Відтепер, три новенькі скрипки у дизайнерських футлярах належать юним вінницьким талантам.

«Попри те, що в нас є багато інструментів, але школі вже багато років, тож, він застарілий і на ньому вже практично не можна грати», - каже директор дитячої музичної школи №1 Тетяна Бурдейна.

Окрім інструментів, скрипалька подарувала юним вінницьким музикантам ще й квитки на свій концерт, який пройде у Вінниці 16 квітня.



Переглядів: 2430
Поширень: 1

Останні новини