Із душовими, вентиляцією та новими меблями: у сільській школі на Вінниччині капітально відремонтували спортивну залу

12 квітня, в Корделівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відкрито оновлену спортивну залу, ремонт якої тривав протягом 2018-2019 років.

Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк повідомив: «Відкриття цієї зали – дуже важливий крок для розвитку спорту та фізичної культури у населення територіальної громади і у дітей зокрема. Приємно, що відтепер діти займатимуться спортом в комфортних умовах. Реконструкція спортивної зали стала можливою завдяки злагодженій та кропіткій роботі влади, органів місцевого самоврядування та громадськості села Корделівка. Нехай спортивні заняття та змагання, які тут відбуватимуться, будуть насиченими та цікавими, а уроки з фізичної культури проходитимуть з радістю».

головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Оксана Блажченко та голова Корделівської сільської ради Людмила Дудар.

«Переконаний, що цей зал, кваліфіковані вчителі фізичної культури, молоді спортивні таланти, які зростають в цій школі, дадуть змогу покращити спортивні досягнення та перемоги навчального закладу»,–підкреслив голова районної державної адміністрації Володимир Гаврилюк.

З нагоди відкриття зали діти, які є гордістю школи – спортсмени, неодноразові переможці районних і обласних змагань з різних видів спорту підготували для гостей номери із демонстрації спортивної майстерності.

«Цей спортивний зал стане справжнім осередком фізичного виховання, сприятиме формуванню особистості, допоможе виростити фізично здорове покоління», - наголосив  голова районної ради Василь Поліщук.

В свою чергу, директор школи Віталій Оліх висловив переконання, що оновлений спортивний зал буде сприяти активному відпочинку і давати можливість для занять фізичною культурою та спортом всім школярам громади. Керівник подякував усім, хто сприяв та допомагав в оновленні зали: «Я щиро вдячний усім, хто доклав часточку своєї душі, сил та енергії в справу ремонту спортивного залу».

Реконструкція спортивної зали Корделівської СЗШ тривала протягом 2018-2019 н.р. Здійснено капітальний ремонт приміщення, встановлено систему вентиляції, відремонтовано роздягальні, туалетні кімнати, душові, кабінети вчителів фізкультури, закуплено нові меблі. Залучались кошти із районного бюджету – 103,646 тис.грн., Корделівської сільської ради – 58,435 тис. грн., а також спонсорської допомоги.



Переглядів: 4856
Поширень: 0

Останні новини