У Вінниці розробляли комунікаційну кампанію Регіонального плану управління відходами

Розробка комунікаційної кампанії регіонального плану управління відходами для Вінниччини відбулась під час стратегічної сесії 17-18 квітня. За словами організаторів заходу, для успішної  розробки та реалізації Плану необхідно, аби всі зацікавлені сторони були поінформовані про зміни, що відбудуться, та підтримували їх. З цією метою 15 учасників, представників Вінницької ОДА, Агенції регіонального розвитку, Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, громадських організаційГО «Подільська громада»,ГО «Еволюція краси»,ТОВ АВР "Феніск Медіа", ТОВ “ЕКО-ДРАЙВІ”, КП "Інститут розвитку міст", КУП «ЕкоВін» та ТОВ «Еко-Драйв», під керівництвом фасилітатора заходу Анастасії Бондаренко (DESPRO) працювали над розробкою сприятливого інформаційного поля в процесі розробки та реалізації регіонального плану у Вінницькій області, розбудові довіри та підтримки плану серед цільових аудиторій.

В’ячеслав Сороковський, експерт з питань децентралізації та публічних послуг Швейцарсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”(DESPRO), представив порівняльний аналіз сучасного стану накопичення і переробки відходів в Україні і країнах ЄС, окреслив завдання і цілі Регіонального плану управління відходами для Вінниччини.

Директор КУП «ЕкоВін» Ярослав Барановський ознайомив учасників із досягненнями і проблемами у сортуванні відходів у м. Вінниця.

Учасники спільно визначили мету та цілі комунікаційної кампанії, провели детальний аналіз очікувань цільової аудиторії і сформували ключові меседжі кампанії, визначили комунікаційні канали та формати інформаційних повідомлень.

За результатами плідної дводенної роботи, учасники визначили подальші кроки з впровадження комунікаційної кампанії з управління відходами для Вінниччини. Регіональним координатором в процесі її імплементації виступить Агенція регіонального розвитку за підтримки Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.



Переглядів: 2065
Поширень: 0

Останні новини