В пошуках екстриму: огляд активного відпочинку Вінниці

Висота, швидкість або кулі... Ні, це не сюжет голлівудського екшену. Це ваш план дій на цю весну. Якщо, звичайно, ви любите екстрим. 

І якщо ви давно мрієте про дозу адреналіну, ми розповімо де його знайти в Вінниці та за межами міста. Отже, якщо ви любите активний відпочинок і готові реалізувати свої екстремальні бажання, для вас є кілька цікавих сценаріїв. 

Мотузковий парк

Лайт-версія для новачків у світі екстриму — активний відпочинок у мотузковому парку, який розташувався в Парку Дружби Народів, на березі Вишенського озера. Це активна і злегка екстремальна розвага для всієї родини: доріжки мотузкового парку багаторівневі, тому взяти участь в такому дозвіллі можуть навіть найменші члени сім'ї. 

У мотузковому парку є 4 маршрути різної складності: найпростіший буде під силу дітям 2-3 років. "Синій" і "зелений" - легкі маршрути, "жовтий" і "червоний" трохи складніші, проте тут вас чекає і велосипед на висоті 5-ти метрів, і найвища перешкода на висоті 12-ти метрів від землі.

Де: Парк Дружби Народів.

Час роботи: щодня, з 10:00 до 20:00.

Вартість: в залежності від маршруту, від 50 до 100 грн. Активний день без обмежень — 300 грн.

***

Пейнтбол

Для любителів стрілялок, або для тих, хто мріє спробувати себе в ролі відважного бійця, наприклад, який разом зі своєю командою звільняє заручників, працює пейнтбольний клуб «Sparta». Тут можна просто "пострілятися" або влаштувати змагання за певним сценарієм. 

Щоб влаштувати «бійку», потрібно хоча б 6 осіб. Це відмінна можливість розслабитися і відпочити в компанії друзів і колег. Пейнтбол також підходить людям різного віку, так як вважається абсолютно безпечною грою. Пневматичну зброю, "патрони" і відповідну броню ви отримаєте на місці. Гра триває близько 2 годин.

Де: Центральний міський парк ім. Горького.

Час роботи: без вихідних, з 9:00 до 21:00.

Вартість: 210 грн з людини.

***

Картинг

Для тих, хто полюбляє швидкість і змагання, картинг стане відмінною можливістю виплеснути весь свій негатив і стрес, просто «топлячи» педаль газу і відриваючись на повну. Зробити це можна на невеликому автодромі, який розмістився біля ТЦ «Plaza Park». Якщо вас приваблюють круті віражі, швидкість і спортивні карт-мобілі, вирушайте в картинг клуб «GT» за своєю дозою драйву. 

В картинг-клубі «GT» вас чекає траса довжиною 400 метрів, де розмістилися 15 крутих поворотів. Карти Sodi GT5 здатні розвивати швидкість до 60 км/год. Траса була побудована фахівцями своєї справи, всю потрібну захисну амуніцію вам нададуть перед заїздом. Час заїзду — 10 хвилин. Клуб також надає послугу проведення корпоративних заходів.

Де: вул. Келецька 117б, майданчик ТЦ "Plaza park".

Час роботи: пн-пт - 13:00-21:00, сб-нд - 12:00-21:00.

Вартість: 10 хвилин - 150 (170 пт-нд) грн. 

***

Джолі джампінг

Екстрім і драйв разом з користю для тіла і здоров'я в цілому. Чи можливо таке? Звичайно ж, можливо. Секрет такого корисного і екстремального дозвілля захований у двох словах - Джолі джампінг. Джолі джампінг - це навіть не екстремальний відпочинок, це вид спорту з домішкою драйву і адреналіну. Зате як він спалює калорії! За одне тренування можна від 600 до 900 калорій витратити. 

Заняття полягає в тому, що на ноги ви взуваєте спеціальні ходулі, які допоможуть вам здійснювати стрибки у висоту до 2 метрів і розвивати швидкість до 32 км / год. Але, щоб досягти таких результатів, потрібно бути професіоналом. Починати ж варто з простих проходок, пробіжок, невисоких стрибків. Допомогти освоїти ходулі допоможе інструктор Олександр Лендя, який надає послуги прокату і навчання.

Домовитися про інструктаж можна за телефоном 098-085-33-75 або 063-779-22-76.

Стрибок з парашутом

Для найвідчайдушніших шукачів пригод найвідчайдушніша розвага - стрибок з парашутом. Ця подія переверне з ніг на голову ваше життя, після дня стрибка ви по-іншому почнете ставитися до цифр 501, 502, 503... Саме так рахують парашутисти після того, як розкривається парашут. Адже лічити 1, 2, 3 можна з різною швидкістю, а така хитрість допоможе зберегти правильний інтервал. 

На аеродромі Вінницького АСК «Сутиски» ви можете зробити свій перший стрибок. Здійснюються стрибки в суботу та неділю, перед стрибком вас чекає п'ятигодинна підготовка і невеликий медогляд. Якщо ж до стрибка поки не готові, на аеродромі можна випробувати ще одну екстремальну розвагу — політ на планері. 

Де: аеродром «Сутиски».

Вартість: самостійний стрибок — 900 грн, тандем-стрибок з інструктором — 3200 грн. Політ на планері 1300 грн, тривалість 20-25 хв. 

Віндсерфінг

Навчитися керувати та вправно стояти на дошці можна завдяки такому водному виду спорту, як віндсерфінг. Це як звичайний серфінг, прото дошкою тут ви керуєте за допомогою паруса. Для того, щоб перші уроки пройшли безпечно, краще звернутися за допомогою до інструктора. 

Проте не все залежить лише від вашої майстерності. Погодні умови таком можут внести певні корективи у ваші катання. Проте, варто зазначити, що такий вид спорту дуже розвиває м'язи і підтягує тіло. 

Де: Вінницька область, село Рибаче (ставок, розміром 500 гектарів), спортбаза X-trem Line.

Час роботи: з 10:00 до 20:00.

Вартість прокату спорядження 150 грн / год, послуги інструктора 500 грн 1-1.5 години. 

***

Як бачите, у Вінниці досить багато екстремальних розваг на будь-який смак і гаманець. А ще досить активний відпочинок ви знайдете у квест-кімнатах Вінниці. Вибирайте будь-яке і нічого не бійтеся, адже як кажуть філософи з соціальних мереж: "Життя - це не ті дні, що пройшли, а ті - що запам'яталися!»



Переглядів: 9317
Поширень: 11

Останні новини