З початку року вінницькі митники склали 371 протокол про порушення митних правил

Вінницькою митницею ДФС протягом січня - березня 2019 року складено 371 протокол про порушення митних правил. Більшість з них – за перевищення строку тимчасового ввезення або тимчасового вивезення товарів.

84 протоколи складено за недоставлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення та документів до органу доходів і зборів, видачу їх без відповідного дозволу. 6 справ порушено за неправомірне звільнення від сплати митних платежів чи зменшення їх розміру, а також інші протиправні дії, спрямовані на ухилення від сплати митних платежів - загальна сума недоборів становить 114 тис. грн.

Також за порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю заведено 15 адміністративних справ, за недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення - 29 справ, за переміщення товарів через митний кордон з приховуванням від митного контролю - 36 справ. Загальна вартість предметів митних порушень – 2,3 млн. грн.

Окрім цього до територіальних підрозділів Нацполіції України було направлено 29 повідомлень про кримінальні правопорушення за ознаками злочинів, передбачених ст. 358 Кримінального кодексу України за фактами підроблення документів.
 



Переглядів: 2971
Поширень: 0

Останні новини