На стадіоні ВНТУ відбудась Спартакіада серед допризовників

24 квітня у м. Вінниці на стадіоні Вінницького національного технічного університету пройшла обласна Спартакіада серед допризовної молоді. У змаганнях взяли участь 21 команда з районів, міст обласного значення та ОТГ (105 учасників).

Змагання пройшли з 5 видів військово-спортивного багатоборства: стрільба з пневматичної гвинтівки, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність, біг 100 м та крос на 1000 м.

Першість виборола команда Козятинсього району, ІІ місце посіла команда Вінницького району, ІІІ місце – команда Ямпільського району.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами від організаторів – управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, КЗ ВОЦФЗН «Спорт для всіх» та обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

В у багатоборстві в особистому заліку за програмою обласної Спартакіади серед допризовної молоді І місце посів Бондаренко Олег з Оратівського району.

10 кращих учасників в складі збірної команди області приймуть участь у Всеукраїнській Спартакіаді серед допризовної молоді, яка відбудеться в м. Житомир з 6 по 10 травня 2019 року.



Переглядів: 5546
Поширень: 0

Останні новини