Учасники фестивалю «Барвінкове кружало» ділились своїми враженнями про фестиваль з міським головою Сергієм Моргуновим

Сьогодні, шостого травня, міський голова Сергій Моргунов зустрівся із представниками танцювальних колективів, які приїхали цього року до Вінниці на XIV дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало». Діти з Польщі, Молдови, Литви та Грузії а також з українських міст розповіли меру про свої враження, які вони отримали від виступів своїх ровесників, від фестивалю та від Вінниці в цілому.

«Приємно бачити вас у Вінниці. Чотирнадцятий рік поспіль ми проводимо цей фестиваль, і нам приємно, що на нього приїжджають гості з різних країн і міст. Це свято танцю і хореографії. Сподіваюся, що вам усім  сподобалося у Вінниці, а ваша дружба стала тільки сильнішою», - зазначив міський голова Сергій Моргунов

Діти та їхні керівники з радістю ділилися своїми враженнями про Вінницю. Усі відзначили високий рівень проведення фестивалю – учасників супроводжували куратори, а їхній графік перебування у Вінниці був розписаний по-хвилинно.

«Те, що тут відбувається під час фестивалю, вражає. Такого рівня захід рідко можна зустріти. Дитячий ансамбль «Барвінок» – це дуже талановиті діти. Я завжди говорю, що потрібно брати приклад з кращих колективів. Вони були у нас в Батумі, і всі лишилися в захваті від їхнього сольного концерту. Це обличчя вашого міста. Ми дякуємо усій команді, яка працювала над організацією фестивалю і бажаємо вам сто літ життя», – поділився своїми враженнями керівник танцювального колективу «KOLKHA» (Грузія) Іраклій Шапатава.




Переглядів: 1881
Поширень: 0

Останні новини