У Вінниці продовжують ремонтувати покрівлі

Нещодавно у багатоквартирних будинках по вул. Ю. Клена,4 та вул. Пирогова,103 завершено капітальний ремонт покрівлі. Роботу проведено за кошти міського бюджету, оскільки жителі цих будинків створили ОСББ.

Минулого року були внесені зміни до програми співфінансування. Вони передбачають можливість для ОСББ, які створюються з першого січня 2019 року і забудови до 1970 року, отримати два види капітального ремонту безкоштовно, але не упродовж одного року.

«Жителі даних будинків створили ОСББ і обрали покрівлю одним з конструктивних елементів, ремонт якого можна виконати за кошти міського бюджету. Власники квартир самі обирають, що їм необхідно відремонтувати у будинку – дах, вікна в під’їздах чи замінити інженерні мережі. Також можна скористатися міською програмою співфіннасування, де 70% робіт фінансується з міського бюджету», – зазначає директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман

Наразі проводяться роботи з ремонту покрівель за адресами: вул. Стрілецька,16а, вул. О. Антонова,2, вул. Гоголя,4, вул. Кропивницького,16,  вул. Келецька,41, вул. Хлібна,23,  вул. Хмельницьке шосе,10,  вул. Понедєліна,6, вул. О. Антонова,56,  вул. Шмідта,15,  просп. Юності,20/73,   вул. Чайковського,19,  вул. Короленка,33, 1-й пров. Київський,64.




Переглядів: 2372
Поширень: 0

Останні новини