На території початкової школи №8 будують дитячий майданчик

Майданчик буде інклюзивним - із обладнанням для діток з інвалідністю. Тут також будуть ігровий та гімнастичний комплекси, гойдалки та карусель. А ще на території майданчика облаштують зовнішнє освітлення та встановлять систему відеоспостереження. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Це – територія початкової школи №8, що на вулиці Винниченка. Тут будується новий дитячий майданчик. Він буде інклюзивним – з обладнанням для дітей з інвалідністю.

Зараз будівельники готують покриття майданчика - загальною площею 230 кв. м. Тут встановлять ігровий та гімнастичний комплекси, гойдалки, карусель, а також облаштують зовнішнє освітлення та систему відеоспостереження.

Після завершення робіт у малечі буде сучасна зона відпочинку – і саме активного. Адже дуже важливо для розвитку діток, щоб вони побільше рухалися на свіжому повітрі.

Наша мета – оновити ігрові та спортивні майданчики у всіх школах. На сьогодні це уже зроблено в 29 з 36 закладів", - повідомив С.Моргунов.





Переглядів: 4590
Поширень: 2

Останні новини