Куди піти з дитиною у Вінниці?

Планування дитячого дозвілля — важливе питання. Звичайний вихідний або свято пройде яскравіше, якщо відправитися з дитиною в крутий заклад і гарненько розважитися.

Пропонуємо огляд місць у Вінниці для проведення часу з дітьми.

Музей науки для юних геніїв

Якщо ваша дитина захоплена експериментами і дослідженнями, знає напам’ять всі фізичні закони і хоче максимально деталізовано пізнати цей світ, екскурсія в Музей науки обов’язково запам’ятається юному генію.

Музей розташований на 3-му поверсі торгово-розважального центру «Sky Park», тут розташовано понад 150 експонатів, яких не тільки можна, але й потрібно торкатися, відчувати та випробовувати у дії.

Інтерактивний музей — це наука з розвагами, це можливість для дитини в ігровій формі вивчити світ фізики, астрономії, оптики, акустики, магнетизму і електрики. Квиток в будні дні для дитини коштує 95 грн, для дорослого — 110 грн. У вихідні — 115 і 130 грн відповідно. 

Дитячий розважальний центр Roshen для ласунів

Дитячий розважальний центр Roshen — це свого роду квест-рум, де в кожній кімнаті діточок чекають певні завдання, пов’язані з історією фабрики і з рецептами приготування шоколаду.

На шляху квесту дітлахів чекає робот, що говорить, а також інтерактивні завдання на кмітливість і мислення, активні ігри, перегляд мультфільму в 4D-кінотеатрі. Мета і фінальна точка квесту — сховище рецептів, де діти зможуть знайти секретний інгредієнт.

Тривалість екскурсії — близько години, вартість — 75 грн з людини. Для груп від 10 осіб вартість екскурсії складе 50 грн з однієї людини. Відмінна можливість оригінально провести дитяче свято і запросити ще й друзів дитини.

Роллердром для непосид

Для активних діток відмінною розвагою буде відвідування роликової арени в ТЦ Мегамолл. Ваш чекає роллердром площею 1750 кв. м. з модульним спортивним поліпропіленовим покриттям, яке запобігає падінням і вважається найбільш безпечним для подібних спортивних активностей.

Це найбільш оптимальний матеріал, що дозволяє отримати рівень тертя, бігові характеристики якого допомагають здійснювати плавні гальмування і не занадто різкі старти.

На арені завжди присутні інструктори, які допоможуть зробити перші кроки навіть новачкам. Роллердром можна відвідувати зі своїми роликами, тоді вартість катання складе 40 грн в будні дні і 50 грн у вихідні. Якщо ж вам потрібні і ролики, вартість катання складе 60 і 70 грн відповідно.

Аквапарк «Маяк» для любителів водних розваг

Аквапарк «Маяк» складається з 2 основних басейнів, а також водних гірок та інших атракціонів. Великий басейн площею 360 кв. м, глибиною від 1,2 м до 1,4 м та температурою води 28 °С має 2 гірки — 15 і 40 метрів.

Також в басейні є підводні гейзери, масажні водоспади, атракціон «Швидка річка». Дитячий басейн трохи менше: його площа 80 кв. м., глибина від 40 см до 60 см і температура води 28 °С.

У дитячому басейні також є гірки і атракціони розраховані для дітей і безпечні для здоров’я. Вартість відвідування аквапарку 60 грн для дітей і 70 грн для дорослих.

«Ігроманія» для всієї родини

Якщо в сім’ї можуть виникнути суперечки з приводу проведення дозвілля, вирушайте в «Ігроманію», адже тут кожен знайде розвагу до душі. «Ігроманія» — це великий розважальний центр, де зібрані розваги для всієї родини. 

Тут є і автодром, і роллердром. Ще тут є боулінг, більярд і теніс, дитячі ігрові кімнати та ігрові автомати. А ще є піцерія і бар, де можна замовити мілк-шейк або дитячий коктейль.

Також в розважальному центрі є батути, лабіринти і кімнати кривих дзеркал, з дітьми працюють аніматори. Розважальний центр «Ігроманія» — це місце проведення дозвілля для всієї родини, адже розваги собі тут знайдуть як дорослі, так і діти.

Не менш цікаве дозвілля можна провести у дитячих центрах «Дастоша», «Дитяча планета» та «Мегамоша». Це дитячі міні-міста, де кожен знайде розвагу за смаком. Тут дітей чекають різноманітні гірки, батути, машинки, «сухі» басейни з кульками. Також досить часто у таких центрах проводять творчі та кулінарні майстер-класи. У центрах працюють кафе, де можна замовити страви з дитячого меню.

Досить цікаві екскурсії у ігровій формі пропонує Вінницький обласний краєзнавчий музей. Для дітей і студентів вартість квитка становить 10 грн. Для дорослих — 20 грн. А ось поринути у космічні пригоди можно у Вінницькому планетарії. На сайті і музею, і планератрію можна знайти розклад екскурсій та обрати для себе найцікавіші заходи.



Переглядів: 22931
Поширень: 29

Останні новини