У Вінниці відбудеться національний етап інженерних змагань EBEC Ukraine

14-18 травня у Вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” відбудуться інженерні змагання для команд переможців локальних етапів. Головними завданнями студентів будуть розв’язування аналітичних завдань та створення виробу з певного набору матеріалів.

ЕВЕС (European BEST Engineering Competition), а іншими словами, Інженерні Змагання – одна з наймасштабніших подій, яку організовує BEST (Board of European Students of Technology). Вони складаються з 3 етапів: локального, національного і фінального. Цього року наш осередок, який знаходиться в місті Вінниця, буде проводити вдруге за весь свій час існування саме національний етап, де команди, які перемогли в локальних етапах 4 міст: Київ, Вінниця, Запоріжжя і Львів, будуть боротись за можливість потрапити у фінал змагань, який буде проходити у великому європейському місті Турин, аби захистити честь України і отримати титул "BEST Engineers of Europe".

BEST являється міжнародною студентською організацією, яка включає 34 країни та 97 локальні осередки. Основною її діяльністю є надання якісної додаткової освіти, створення платформи для спілкування студентів, компаній та університету, а також спрощення комунікації між студентами різних країн Європи.

Ідея інженерних змагань була запозичена в друзів з партнерської організації в Канаді в 2002 році. Тоді було організовані перші змагання та обрано перше місто, яке приймало гостей - Брюссель, Бельгія. Там було 15 команд з усієї Європи. А в 2012 році ця подія проводилась вже в Загребі, Хорватія, де було представлено 26 найкращих команд. Всього в події брало участь більше 2000 студентів із багатьох технічних університетів по всій Європі.



Переглядів: 3393
Поширень: 1

Останні новини