Вінничани вибороли п'ять медалей на чемпіонаті України зі змішаних бойових мистецтв

Чемпіонат України зі змішаних бойових мистецтв проходив у Кременчуку (Полтавська область) з 10 по 12 травня. За перемогу боролися бійці з 20 областей.

Вінницю представляли вихованці клубів «Січ», «Патріот» і «Нокаут». В активі наших земляків – п’ять нагород. Перше місце серед жінок у ваговій категорії до 70 кг посіла Юлія Паламарчук. В напруженому фіналі вінничанка билася із суперницею із Дніпропетровської області, яка була важче на майже десять кілограм.

Юлія добре відпрацювала два раунди, в яких домінувала. В третьому трохи втомилася, адже її опонентка значно більше важила. В підсумку – перемога по очках, – каже  тренер вінницької збірної Ігор Дишливенко.

Юлія Паламарчук є майстром спорту міжнародного класу із сумо, чемпіонкою континенту 2014 року із цього виду спорту. Також вона не вперше перемагає на всеукраїнському рівні зі змішаних бойових мистецтв.

За підсумками нинішнього чемпіонату України я здобула путівку на чемпіонат Європи. Тепер збираюся вдало виступити там, – розповіла Юлія Паламарчук.

Срібло в активі наших земляків Олександра Кухарука (до 77 кг) і Павла Мельничука (до 84 кг). Треті місця зайняли Артур Блинда (до 61 кг) і Дмитро Павлюк (до 84 кг). Всі вони вперше брали участь в чемпіонаті України. І одразу стали призерами!

Президент Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв Вадим Кудіяров очолював нашу делегацію у Кременчуку.

Рівень чемпіонату України був дуже високим. Конкуренція підвищилася у порівнянні із минулим роком. Це пов’язано із тим, що ММА активно розвивається. Спортсмени у змішаних бойових мистецтвах мають перспективи з часом перейти на професійний рівень. Приємно, що вінницькі бійці не «пасуть задніх», а демонструють стабільно високі результати, – сказав Вадим Кудіяров.  



Переглядів: 1552
Поширень: 0

Останні новини