Душовий куточок у ванній кімнаті: 5 головних переваг

Більшість сучасних однокімнатних квартир, лофтів та студій, на жаль, не може похвалитися наявністю просторої ванної кімнати, місця в якій достатньо для одночасного встановлення ванни, душової кабіни, різноманітних пеналів та поличок для засобів догляду за собою.

Що робити власникам крихітних санвузлів, площа яких не дозволяє встановити велику ванну чи принаймні душову кабіну стандартних розмірів? Оптимальне розв'язання проблеми – це облаштування компактного та ергономічного душового куточка, який зробить водні процедури комфортними та доступними.

Організувати стильний, зручний та функціональний душовий куточок допоможе інтернет-магазин ravak.ua.

5 найголовніших «плюсів» сучасних душових куточків

    Неймовірний простір для фантазії. Експериментувати з зовнішнім виглядом душового куточка можна, враховуючи будь-які оригінальні та сміливі ідеї. Формфактор, забарвлення фурнітури, товщина та тип стінок, наявність чи відсутність піддону – усі ці характеристики можна варіювати в залежності від особистих смакових уподобань. Компактні розміри. Розмір душового куточка також залежить виключно від наявності вільного простору у ванній кімнаті та головних вимог користувачів. Самостійна організація душового простору без використання готових рішень (наприклад, душових кабін) дозволяє суттєво економити дорогоцінний вільний простір. Можливість оснащення додатковими опціями. Функціонал майже будь-якого душового куточка можна розширити завдяки використанню додаткових аксесуарів. Так, для власників деяких моделей доступна можливість використання засобів для ароматерапії, систем підсвітки та навіть радіо. Гнучкість цінових рамок. Вартість душових куточків залежить від їх розмірів, функціональних можливостей та матеріалів, які використовуються у процесі виготовлення. Саме тому на сучасному ринку можна знайти найпростіші варіації з бюджетного цінового сегмента, так і вартісні оригінальні та стильні рішення. Широкі можливості вибору. Так, душовий куточок можна придбати вже в готовому вигляді (оснащений всіма необхідними для комфортного купання атрибутами) або ж зібрати самостійно, окремо замовивши душові стінки, двері та душовий гарнітур.

Отже, душовий куточок – це ідеальне рішення для ванних кімнат невеликої площі, яке дозволяє насолоджуватися комфортними водними процедурами у будь-який час доби.


Переглядів: 4006
Поширень: 1

Останні новини