Вінницькі танцівниці стали абсолютними чемпіонками міжнародних змагань «Oriental dance»

12 травня у Хмельницькому відбулися міжнародні змагання із танців «Oriental dance». Танцівниці студії «Шахіна» стали абсолютними чемпіони міжнародних змагань. Вони вибороли Гран-прі - як наймасовіша та найуспішніша школа танцю. Отримали 11 кубків за групові танці та перемоги за сольні номери. Загалом «Шахіні» вдалося отримати понад 140 нагород. 

- Із нашої школи танцю приїхала команда із 90 осіб - батьки разом з учнями.  Ми виграли із масовими танцями - «Молитва за Україну», «Мафія», «Індійські принцеси». Також перемогу отримали і учасниці із сольними номерами, - враженнями від змагань поділилася із «Містом» засновниця танцювальною студії Діана Подолянчук. - У нас особлива школа, адже ми приділяємо велику увагу інклюзивній освіті. І на цих змаганнях  дві наші учениці - Марія Гнатик дівчинка, яка має синдром Дауна та Дар’я Андрусенко, у якої стоїть слуховий імплантант, не лише гідно виступили на рівні з усіма дітьми, а й  виграли в декількох номінаціях. 

Діана Подолянчук пишається своїми учнями. І водночас наголошує, що перемога – це не головне. Головне - та атмосфера, яка панує у школі танцю. 

- Творчість має нести добро. Головну нагороду змагань «Oriental dance» - кубок Гран-прі ми присвятили нашим мамам, адже змагання проходили якраз у День матері, - каже Діана. 
 



Переглядів: 3143
Поширень: 0

Останні новини