Невдовзі жителі мікрорайону олійно-жирового комбінату матимуть оновлену зону відпочинку

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Уже за кілька тижнів жителі мікрорайону олійно-жирового комбінату матимуть оновлену зону відпочинку. Нагадаю, що вона стала проектом-переможцем програми «Бюджет громадських ініціатив» 2017-2018 років. Мешканці ідею підтримали, і торік тут були влаштовані спортивний майданчик для ігрових видів спорту, тренажери та дитячий мультикомплекс.

А уже цього літа тут розпочались роботи по облаштуванню цієї території пішохідною доріжкою, лавочками, урнами і додатковим освітленням. Також встановили глядацькі трибуни із навісами, щоб можна було сховатись від сонця та дощу. Ще у планах обладнати територію камерами відеонагляду, щоб вона була не тільки комфортною, але й безпечною.

Програма «Бюджет громадських ініціатив» - це інструмент, який дає можливість вінничанам реалізовувати свої власні ідеї розвитку міста. Уже на початку осені розпочнеться загальноміське голосування за ті проекти, які були подані на конкурс навесні. Проекти-переможці будуть реалізовані в наступному році", - написав Сергій Моргунов.




Переглядів: 2617
Поширень: 1

Останні новини