В рамках "Мистецьких вихідних" для маленьких вінничан влаштували спортивні розваги та різноманітні майстер-класи

Цими вихідними вже традиційно  у рамках проекту «Мистецькі вихідні» на майданчиках біля Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва та бібліотек-філій № 2,5,6,7,8,11,12 було проведено ряд різноманітних розважальних та інтелектуальних програм. На площі Т.Г.Шевченка відбувся концерт Вінницького естрадного оркестру «ВінБенд» під назвою «Імпровізація літа». А біля фонтану «Мушля» відбувся виступ Вінницького гурту «Mad Sides», які виконували рок-кавери на популярні хіти.

У бібліотеках для відвідувачів влаштували майстер-класи та різноманітні розваги. 

У бібліотеці-філії №2 відбулось свято «Дарунки літа» та провели майстер-клас з виготовлення листівки «Літня ягідка». 

Працівники бібліотеки-філії №5 провели майстер-клас по виготовленню яскравої листівки, прикрашеної трояндами. У бібліотеці №6 влаштували для дітей «Свято шоколаду», також була презентована книжкова виставка «Книга для солодкого читання». Бібліотека-філія №7 підготувала для дітей «Веселі канікули на планеті літо». У бібліотеці-філії №8 влаштувала спортивно-розважальна програма на тему «Бути здоровим модно». 

А на майданчику перед бібліотекою-філією №11 була проведена «Піратська вечірка». Працівники бібліотеки-філії №12 присвятили свій захід темі «Фантазії літа». 

Детальна інформація про географію проекту «Мистецькі вихідні» за посиланням

 



Переглядів: 3090
Поширень: 0

Останні новини