У Вінниці працівники спецпідрозділу «КОРД» провели змагання з кросфіту в пам'ять про загиблих на Сході України

У Вінниці спецпризначенці «КОРДу» приєдналися до всеукраїнського флешмобу CROSSFIT_ZONA у пам'ять про загиблих захисників України, зокрема вінницького колеги, 33-річного Дениса Жембровського. Денис загинув 10 лютого 2015 року в місті Краматорськ Донецької області внаслідок прямого влучання снаряду на територію дислокації зведеного загону правоохоронців.

Особливістю челенджу CROSSFIT_ZONA стало те, що  бійці виконували комплекс вправ на час, без перерви та в інтенсивному ритмі. Спочатку бігли 2 км, потім 100 разів здійснювали підйоми ніг до перекладини, 100 разів віджималися від землі. Серед силових вправ – 100 перекидань ската , 100 ударів молотом та повторний забіг 2 км.

- Ми у такий спосіб вшановуємо усіх Героїв, які поклали своє життя заради волі та незалежності України, - це наш обов’язок. Вони власним життям демонстрували щире прагнення українців жити у вільній й суверенній державі. Сподіваюся, що проведення таких заходів стане традицією, - зазначив начальник управління «КОРД» ГУНП в Вінницькій області, - Валерій Бондар.


Переглядів: 4712
Поширень: 0

Останні новини