У Вінниці відбудеться всеукраїнський дитячий фестиваль краси, талантів та моди «The best kids of Ukraine 2019»

Прес-конференція з нагоди проведення на Вінниччині дитячого фестивалю краси, талантів та моди «The best kids of Ukraine 2019» – «Найкращі діти України 2019» відбулася сьогодні, 20 травня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Фестиваль відбувається за інформаційної підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Розпочинаючи прес-конференцію, організатори повідомили, що 1 червня, у День захисту дітей, в ресторані «Mont Blanc» м.Вінниця  вчетверте відбудеться Дитячий фестиваль краси, талантів та моди «The best kids of Ukraine 2019» – «Найкращі діти України». 

Як повідомила Анна Станіславенко, наразі триває інтернет-голосування на сайті «20 хвилин». Голосування дає можливість обрати Міс та Містера Інтернет, тобто, іншими словами, переможців глядацьких симпатій. Вона закликала всіх охочих віддавати свій голос за улюбленого учасника.

Як зауважила Катерина Просяннікова, участь у конкурсі приймає 19 талановитих діток із різних міст України, які продемонструють кваліфікованому журі свої таланти, вміння триматися на сцені та дефілювати, артистичні здібності. Протягом трьох днів учасників будуть знайомити між собою та готувати до конкурсу. Дітки візьмуть участь у різноманітних майстер-класах, відео уроках і фотосесіях.

«Щаслива від того, що вчетверте поспіль маю змогу підтримувати цей фестиваль. Переконана, що саме такі заходи сприяють розвитку дитячого туризму, впевненості учасників у власних силах, розкриттю творчих здібностей, діти мають змогу якнайкраще проявити свій талант та артистичні здібності. А згодом, коли підростуть, успішно реалізувати себе на благо України»,  – зазначила депутат Вінницької обласної Ради, голова постійної комісії обласної Ради з питань освіти, культури, сім'ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини  Людмила Станіславенко.

Вона також повідомила, що головними меценатами заходу є народний депутат України Геннадій Ткачук та депутат Вінницької міської Ради Ігор Ткачук.

Конкурс складається із трьох частин: візитівка, талант, фінальний вихід. Перший вихід учасників – візитівка. Діти дефілюватимуть  у вбранні нової дитячої колекції від відомої дизайнерки Світлани Теренчук. Другий вихід – талант. Він стане основним критерієм відбору та оцінювання. Дітки представлять професійним членам журі свої таланти. Третій та фінальний вихід – у вечірніх сукнях. Оцінювати учасників приїдуть зіркові гості з Києва.

Також організатори цього року запровадили ще одну вищу номінацію «Гран-прі». Її отримають найкращі з найкращих. Саме вони відвідають країну дитячих мрій – Діснейленд у Парижі. Путівку до Діснейленду дарує офіційний партнер цьогорічного свята AnexTour.

Благодійна місія проекту – збір коштів для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Вінницької обласної дитячої лікарні.



Переглядів: 3404
Поширень: 0

Останні новини