Приватний кризовий центр «Дім Мама» вже за 2 тижні припинить роботу

На Вінниччині закривають центр, де знаходять дах над головою матусі із дітками та вагітні, які потрапили у скруту.

«Дім Мама» - відкрила вінничанка Ольга Череватова разом із сім’єю недалеко від Вінниці в селі Лукa-Мелешківськa. Його основна мета - захистити жінок із дітками від насильства в сім'ї та профілактика сирітства. 

Там, за три роки функціонування, вдалось врятували понад сотню малюків від дитячих будинків. Про рішення припинити роботу благодійного закладу, його власниця написала на своїй сторінці у Фейсбук. Ольга подякувала всім причетним до цієї справи та пояснила причину такого вирішального кроку.

«Але, на жаль, усі комунальні послуги за весь цей час я сплачувала самотужки. Я так сподівалась до останнього, що наша влада, до якої я неодноразово зверталась за допомогою якось зможе мені допомогти. Через 2 тижні центр буде порожній, без діток та матусь. Усе, що є у центрі буде роздано матусям, які залишаються без підтримки. Якщо у Вас є можливість прихистити хоча б одну родину, я буду вдячна», - написала у пості засновниця кризового центру.

Під зверненням благодійності написали сотні людей із пропозиціями знайти вихід із ситуації.

Наразі у центрі проживає 15 матусь та 22 дитини. Ольга шукає родини, які потребують меблі, засоби гігієни та одяг. Це все жінка планує роздати.

Центр знаходиться за адресою: Вінницький район, село Лука-Мелешківська, вул.Верхня-Нагірна 38. Тел.0930066822

Фото: зі сторінки "Дім Мама". 


Теги: діти

Переглядів: 4578
Поширень: 2

Останні новини