Вінничан запрошують на Фестиваль сім’ї

1 червня з 14:00 до 19:00 на площі біля ТРЦ «Мегамол»  вже традиційно відбудеться Фестиваль сім'ї. Тут будуть майстер-класи, конкурси, спортивні змагання, концерт та багато подарунків та призів. 

Фестиваль сім'ї – це свято, яке об'єднало представників громадськості, соціально свідомих підприємців міста, талановитих артистів для того, щоб зробити цей день яскравим та насиченим для вінницьких сімей. 

На заході діятиме локація «Місто професій» з «Free cafe», смаколиками, подарунками та сюрпризами від ТМ «Рудь». Також всі бажаючі зможуть взяти участь у майстер-класах для дітей та дорослих з рукоділля та малювання. Професійні барбершопери робитимуть зачіски для наймолодших хлопчиків. 

Буде й святковий концерт, виступи міжнародних гостей, інтерактиви, конкурси та ігри, флорбол, теніс, спортивні змагання, фотозони. Розташуються тут  й локації дитячих шкіл із цікавими майстер-класами та зонами відпочинку.

Всі інтерактивні майданчики діятимуть безкоштовно. А за участь у кожній з активностей  можна буде отримати фішку із написом «Приз» та обміняти її у зоні «Free cafe».   

Організатори  Фестивалю сім’ї: департамент соціальної політики міської ради, Вінницький міський центр соціальних служб для сімей, дітей та молоді, ГО «Полум'я надії», Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ», ТРЦ «Мегамолл». Захід відбудеться під патронатом депутата міської ради Андрія Андреєва.



Переглядів: 2859
Поширень: 0

Останні новини