Поліція розшукує дев’ятьох хлопців, які вночі пошкодили дорожні знаки та вирвали вісім декоративних кущів

В ніч з 23 на 24 травня, камери відеонагляду Ситуаційного центру зафіксували черговий факт вандалізму. Дев’ятеро хлопців зламали кілька дорожніх знаків, вирвали вісім декоративних кущів та зламали одне дерево біля одного із медичних центрів. Молодих чоловіків розшукує поліція. 

«Камери відеонагляду зафіксували групу молодиків, які рухалися вулицею Соборною. Вони вибігали на проїжджу частину, намагались зламати фігурки іграшок біля магазину «ROSHEN». Це їм не вдалося, і вони попрямували до вулиці Магістратської, де пошкодили дорожні знаки на перехресті з вулицею Петра Могили. Рухаючись вул. Магістратською вони збили ще один дорожній знак, викорчували декоративне дерево та зірвали вісім декоративних кущів. Інформацію було відразу передано до Патрульної поліції, але молодиків затримати не вдалося», - розповіла працівник Муніципальної варти Наталя Дика.

Також вона зазначила, що коли хлопці побачили поліцію – почали тікати. Кількох із них камери зафіксували біля школи №31. Там вони намагалися пошкодити фігурку «помаранчевого хлопчика». 

Наразі проводяться пошукові заходи та встановлюються суми збитку за пошкодження майна. 

Працівники Муніципальної варти просять вінничан, які впізнали хлопців на відео, повідомити у WhatsApp або Telegram за номером телефону Ситуаційного центру : 067-4-102-101. Анонімність гарантується.



Вулиці: СОБОРНА

Переглядів: 3474
Поширень: 0

Останні новини