Чотирирічній Єві Загладько терміново потрібні кошти на лікування

Ще кілька місяців тому маленька Єва займалася своїми дитячими справами. Але їй швидко довелося подорослішати - відтоді, як у дитини виявили рак. 

Діагноз чотирирічної Єви Загладько - нефробластома, ІІІ стадія, обширний канцероматоз черевної порожнини. Але її найрідніші люди впевнені: ця дівчинка достатньо сильна, щоб його перемогти.

Зараз вона разом з мамою в Єрусалимі, у клініці “Хадасса”, де  лікарі роблять усе, аби Єва організм Єви подолав хворобу. 

- Ми змушені були їхати в Ізраїль, оскільки комплекс процедур, необхідних доньці, в Україні дітям не роблять, а тільки дорослим. Підготовча хіміотерапія, операція з видалення метастаз і подальша гаряча хіміотерапія - це все чекає нашу Єву, - розповідає мама, Олена Загладько. - Ми відправляли запити у багато клінік, але тільки “Хадасса” взялася за нас. Коли Єві ще в Україні видаляли пухлину, та лопнула. Саме тому маємо зараз непросту ситуацію із метастазами, адже зазвичай нефробластома лікується нескладно і 90% мають позитивну динаміку. 

Все почалося, коли Єва перенесла грип. Тоді батьки виявили в дитини шишечку під лівим ребром, а за кілька днів повернулася температура. В “Охматдиті” страшний діагноз підтвердився. За тиждень пухлина збільшилася вдвічі. 

Нині загальна вартість лікування в ізраїльській клініці складає 200 тисяч доларів. Сім’ї Єви вдалося внести лише невелику частину - 20 тисяч доларів. Дуже допомогли небайдужі люди, які відгукнулися у соцмережах.        

- Єву, можна сказати, лікують “у кредит”, чого зазвичай клініки не роблять. Поки що вона добре переносить всі маніпуляції, - каже Олена. - Вона в нас дуже творча дівчинка. До хвороби ходила на танці, займалася акробатикою, малювала, любила вигадувала різні історії у своїх іграшкових замках. 

Але зараз найбільше питання, яке турбує дівчинку, - коли їй нарешті знімуть катетер. Про це щодня запитує у мами. Вона з довірою ставиться до всього. Навіть подарувала своєму лікареві малюнок із свинкою Пепою. 

Медики застосовують терапію, яка дасть максимальні шанси на життя. Багато чого залежатиме і від самої Єви, від сил її організму. 

Та особливо  важливою для цієї дитини є зараз підтримка небайдужих людей, яка здатна творити дива. Навіть при мінімальній фінансовій допомозі кожного з нас Єва зможе продовжити лікування. Давайте підтримаємо  родину і врятуємо цю світлу дівчинку.   

Кошти можна переказати на рахунки:

ГРН 4149 4978 6031 8908 Загладько Євгеній (Приват)
ГРН 5168 7573 7856 4902 Загладько Олена (Приват)
ГРН 5375 4141 0361 8392 Загладько Олена (Монобанк)
USD 5168 7573 8324 3690 Olena Zahladko 
EUR 5168 7573 8324 3682 Olena Zahladko
BTC: 1FTTNuoF59iDe4cfjwniaydA3MpUfDPnnQ

Сторінка мами Олени Загладько у Фейсбук 

Сторінка батька Євгена Загладька



Переглядів: 3371
Поширень: 1

Останні новини