Рейтинг партії Гройсмана «Українська стратегія» зріс втричі

Інститут соціологічних досліджень «Основа» оприлюднив результати опитування, згідно з якими за партію Володимира Гройсмана  «Українська стратегія» готові голосувати 2,9% респондентів, які визначились зі своїм вибором. Опитування, в якому взяли участь 2500 респондентів, проводили з 22 по 27 травня.

Соціологи вважають, що партія Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана має подолати 5-ти відсотковий бар’єр і пройти до Верховної Ради. Рейтинг “Української стратегії” лише за тиждень зріс на 2% (тобто в три рази у порівнянні з поперднім опитуванням).  

Позитивна динаміка спостерігається після зробленої очільником Уряду Володимир Гройсман заявив про участь у виборах до парламенту із власною політичною силою «Українська стратегія». Його команда – це люди, «які чітко знають, що потрібно країні”. Саме так політик сказав  в ефірі одного з телеканалів.

Очевидно,  в суспільстві є запит не просто на «нові обличчя», а на молодих і водночас досвідчених політиків. Це, безумовно, говорить про ріст політичної культури громадян України.

Нагадаємо, що ще тиждень тому за “партію Гройсмана” були готові голосувати 0,9% респондентів. Це дослідження проводили  - центр «Соціальний моніторинг», Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка і Соціологічна група «Рейтинг». Опитування проводилося в 24-х областях України і Києві. Вибірка складала три тисяч респонеднтів.


Теги: вибори


Переглядів: 3240
Поширень: 0

Останні новини