Електронний кабінет роботодавця - сучасно та зручно

Світ технологічних можливостей постійно змінюється. Електронні сервіси стають дедалі популярнішими.

З метою підвищення якості надання послуг та взаємовигідної співпраці з роботодавцями обласна служба зайнятості залучає керівників підприємств та приватних підприємців, які мають найманих працівників, до використання такого сервісу як «Електронний кабінет роботодавця» на сайті Вінницького обласного центру зайнятості. Завдяки функціям «персонального кабінету» скорочуються витрати часу на відвідування центру зайнятості.

«Електронний кабінет роботодавця» надає можливість підприємствам подати звітність до центру зайнятості в режимі он-лайн, переглянути стан укомплектування заявлених вакансій та кількість направлених службою зайнятості претендентів на роботу, ознайомитись з актуальними резюме шукачів роботи та виконати безліч інших дій. А наразі маємо ще одну новину – з метою підготовки прогнозу потреби в кадрах на 2020 рік в електронному кабінеті роботодавця розпочинається опитування роботодавців щодо потреби у працівниках на 2020 рік у професійному розрізі. Запрошуємо всіх роботодавців взяти участь в опитуванні», - повідомляє директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Станом на 29 травня 2019 року в «Електронному кабінеті роботодавця» по Вінницькій області вже зареєструвались 3439 роботодавців, ними подано до обласної служби зайнятості 3914 вакансій, з яких 2809 укомплектовані. 




Переглядів: 3138
Поширень: 0

Останні новини