На черговій сесії міської ради виділили кошти на ремонт мереж та будівництво доріг в районі індустріального парку

Депутати міської ради схвалили рішення щодо внесення змін до Програми соціального і економічного розвитку, яке дозволить реконструювати мережі 8 об'єктів (каналізація, водопровід, теплопостачання), побудувати нові дороги в районі Вінницького індустріального парку, відремонтувати дахи в деяких освітніх закладах.

Додаткові видатки в розмірі 18,7 млн грн будуть спрямовані: на будівництво мережі каналізації від індустріального парку по Немирівському шосе, 213 до вул. Волошкової; реконструкцію мережі водопроводу по вул. Черняховського та вул. Д. Нечая (від вул. Московської до пров. 2-ий Степовий);  реконструкцію мережі теплопостачання до житлових будинків №17, 19а по вул. Я. Шепеля;  до будинків №40, 42 по вул. Матроса Кошки; до будинків №59, 61 по просп. Космонавтів; до будинків №23, 25 по вул. С. Зулінського, а також мережі водопроводу до будинків №41, 43 по просп. Космонавтів.

В рамках цього ж рішення планується реалізувати проекти по створенню дорожньої інфраструктури до індустріального парку. Зокрема буде фінансуватись нове будівництво ділянки вул. Проектної 12 (від перехрестя з вул. Проектною 13 в напрямку вул. Чехова) та будівництво дороги від вул. Проектної 12 в напрямку до вул. Немирівське шосе.

«Ми додатково передбачаємо 14 мільйонів на продовження будівництва загальноосвітньої школи в мікрорайоні Поділля (в тому числі, 4 млн грн – кошти інвестора). Передбачаємо ряд видатків на будівництво мереж каналізації і теплопостачання до груп житлових будинків та   кошти на реконструкцію мереж теплопостачання. В цьому році ми розпочинаємо першу чергу капітального ремонту вул. Д. Нечая, і, щоб його зробити якісно, необхідно відремонтувати водопровід, якому більше 40 років», - прокоментував проект рішення міський голова Сергій Моргунов.

Також Програму доповнено заходами, спрямованими на розвиток Десни за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету та наданням фінансової підтримки ДП «Дитячий санаторій ім. М. М. Коцюбинського»  для погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємства.

Крім того, за рахунок перерозподілу видатків планується здійснити реконструкцію дахів деяких освітніх закладів, які потребують термінового ремонту.




Переглядів: 2073
Поширень: 0

Останні новини