Як маленькі мешканці району олійно-жирового комбінату відзначали дитяче свято

Інсулінові помпи, квитки на "Kids Оpera Fest", морозиво та гарний настрій. У Вінниці в районі олійно-жирового комбінату влаштували свято дитинства. На набережну озера, до зони відпочинку, запросили найменших жителів району з батьками.

Напередодні "Дня захисту дітей", для "винуватців" свята організували фестиваль пісні, танцю, розваг та морозива. 

Традицію відзначати цей день у колі жителів р-ну олійно-жирового комбінату кілька років тому започаткували депутати Алла Власюк та Дмитро Чаленко.

Близько сотні маленьких гостей розважали аніматори, а ведучим свята був клоун. 

Вихованці підліткового клубу "Соняшник" показали чого навчились на гуртках. Зокрема, виступили із новими номерами артисти танцювальної студії та вихованки школи чарлідерок. На допомогу прийшли вокалісти школи мистецтв "Вишенька". Гості свята не стояли на місці. Татусі витанцьовували із дітками на плечах.

Свято дитинства мало не лише розважальну, а й благодійну місію. Вінницькі бізнесмени підтримали ініціативу депутатів, та подарували сертифікати на придбання інсулінових помп трьом хворим на діабет діткам.

Також, впродовж усього свята, проводився збір коштів на лікування онкохворого Дениса Матійчука. Трирічний малюк з 5-и місяців бореться із пухлиною, яка поступово забирає його життя. Гроші, зібрані цього дня на святі, передадуть мамі хворого хлопчика.



Переглядів: 2986
Поширень: 0

Останні новини