З розважального флешмобу «За_check_in_ся з копом!» розпочався літій відпочинок тиврівських дітей

За ініціативи Національної поліції України на Вінниччині стартував Всеукраїнський флешмоб «За_check_in_ся з копом!», який пройде у всіх областях країни. Мета заходу зробити літні канікули дітей цікавими та безпечними.

Захід відбувся 3 червня на центральній площі смт Тиврів за підтримки місцевої влади в рамках Всеукраїнського проекту поліції «Діти! Поліція! Безпека!».

Ювенальні поліцейська управління превентивної діяльності та Тиврівського відділення поліції, бійці батальйону «Вінниця», вибухотехніки, кінологи, патрульні поліцейські, рятувальники та військовослужбовці Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку демонстрували малечі своє технічне оснащення та озброєння, провели цікаві пізнавальні конкурси та ігри.

Особливо дітям сподобались виступи службової вівчарики Лінди та затримання бійцями спецпідрозділу «зловмисників на автомобілі».

- В першу чергу ми хочемо ознайомити дітей з професією поліцейського, налагодити з ними довірливі стосунки. Попереду літо і питання безпеки дітей особливо важливе. Батьки повинні подбати про їх дозвілля. Поліцейські не стоять осторонь питання безпечного відпочинку підростаючого покоління, — зазначила начальник відділу ювенальної превенції Людмила Кузнєцова. - На таких заходах ми розповідаємо підліткам про правила поведінки на воді, в побуті, громадських місцях, на дорозі.

Присутні на заході діти взяти участь у Всеукраїнському флешмобі «За_check_in_ся з копом!», який сьогодні стартував на Вінниччині.

- Сучасна молодь активно користується різноманітними соціальними мережами, тому дітям  було цікаво зробити селфі з працівником поліції у виготовленій для цього інстаграм-рамці, — підсумувала Людмила Олександрівна.

Продовжиться флешмоб на Хмельниччині. Інстаграм-рамку «За_check_in_ся з копом!» днями ювенальні поліцейські Вінниччини передадуть хмельницьким колегам.



Переглядів: 2574
Поширень: 0

Останні новини