У Вінниці знову "замінували" п'ять навчальних закладів

5 червня на поштову скриньку Вінницького державного педагогічного та технічного університетів  надійшло повідомлення про замінування їхніх  приміщень. Навчальні заклади обстежують вибухотехніки та кінологи.

Близько 10.30 до поліції надійшла інформація від адміністрації педагогічного університету, що на їх електронну скриньку надійшов лист з погрозою, що у приміщенні має статись вибух. За 10 хвилин аналогічне повідомлення надійшло і від працівників технічного університету. На місце виїхали вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група поліції, рятувальники, медики.

Схожого змісту повідомлення про замінування надійшли  на поштові скриньки  медичного та аграрного університетів та політехнічного коледжу.

Заклади наразі обстежують вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками. Працівники та студенти університетів евакуйовані.

Останнім часом почастішали повідомлення від анонімів про замінування навчальних закладів, дитячих садочків, торговельних центрів та інших соціальних об’єктів. Просимо вінничан зберігати спокій, з порозумінням ставитись до незручностей, пов’язаних з обстеженням правоохоронцями об’єктів на наявність небезпечних предметів. Ми намагаємось зробити усе, аби громадяни почували себе у безпеці.

Станом на 12.50 поліцейськими перевірено 3 університети - медичний, педагогічний та політехнічний . Жодних небезпечних предметів не виявлено. Робота ще в двох навчальних закладах триває. 



Переглядів: 4397
Поширень: 4

Останні новини