Як обрати найкращого весільного ведучого?

Кажуть, що хороший ведучий - половина свята. Але чи так це насправді? Спробуємо з вами відшукати відповідь. Зазвичай, наречені починають підготовку з вибору фотографа та музикантів, залишаючи на ведучого зовсім мало часу, сил та бюджету. Однак пошук ведучого на весілля варто почати задовго до дня весілля, оскільки їхні послуги сьогодні мають величезний попит на різних заходах.

Ведучі в Вінниці https://girko.net/vinnytsya/tamada/ Ведучі в Києві https://girko.net/kyiv/tamada/ Ведучі в Одесі https://girko.net/odesa/tamada/

Найкраще обирати окремого ведучого, не вдаючи до послуг ведення церемонії весільних музикантів. Це буде практичніше, оскільки забезпечувати і музичний супровід, і модерування всієї церемонії досить важко, тож музики можуть просто втомитися. Весільний тамада, натомість, буде зосередженим лише на гостях та наречених, тож точно забезпечить усім гарний настрій.

Що варто обговорити з ведучим перед весіллям?

Вибір хорошого ведучого повинен починатися з моніторингу весільних сайтів, де розміщена велика кількість портфоліо. Обов’язково перегляньте відеороботи усіх спеціалістів, аби зрозуміти манеру та стиль ведення. Після того, як ви оберете свого ведучого, не забудьте скласти похвилинну програму свята. Це потрібно для того, аби ведучий слідкував за перебігом святкування та міг підкоригувати свою роботу. Зокрема, якщо з якихось причин ви будете запізнюватися до гостей у ресторан, він зможе розважити їх невеличким інтерактивом.

Мабуть, найпоширеніша порада під час підготовки до весілля стосуватиметься обговорення конкурсів та тостів. Вам потрібно буде наперед придумати розваги або ж вибрати щось із матеріалу ведучого, опираючись на контингент гостей. Варто також попередити, кого з гостей можна запрошувати до вітального слова, аби виголошення тосту не перетворилося в незручну ситуацію для людини, яка цього робити не звикла.

Наостанок, не забудьте написати імена батьків, свідків та найближчих людей, з якими тамада буде спілкуватися чи просити розповісти про вашу пару. Звертання за іменем допомагає людині почуватись комфортніше та більш розкуто. Тож обирайте свого найкращого ведучого та насолоджуйтесь весіллям!


Переглядів: 3077
Поширень: 0

Останні новини