На Вінниччині нетверезий водій КАМАЗа в'їхав у причіп. Є постраждалі

Автопригода сталась в селі Вишенька 5 травня близько 12 години. Водій «КАМАЗа» зіткнувся з причепом, що стояв на узбіччі. Водій вантажівки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Проведеними першочерговими слідчим діями встановлено, що за кермом вантажівки перебував 48-річний місцевий житель. Водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з причепом вантажного автомобіля, який стояв на узбіччі.

В кабіні вантажівки перебували двоє пасажирів – 49-річний чоловік та 10-річна дівчинка. Пасажири госпіталізовані до хірургічного відділення хмільницької лікарні. Водій тілесних ушкоджень не отримав.

Поліцією відкрито провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.


Теги: ДТП

Переглядів: 1741
Поширень: 0

Останні новини