Вінничани пропонують змінити напрямок маршруту №17 та подовжити його до Педучилища

Відповідна пропозиція з'явилася на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Вінничанин Владислав Лапінський вважає, що мешканці м-ну Тяжилів потребують транспортного сполучення з м-ном «Старе місто». За словами автора петиції, подовження маршруту дозволить батькам з маленькою дитиною швидше потрапити в «Центр матері та дитини», всім мешканцям мікрорайону в лікарню №3, студентам - на навчання в «Педучилище» та людям, які працюють в р-ні «Старе місто» (лікарям, викладачам, робітникам).

Наразі всім цим людям (більшість мешканців м-ну) доводиться долати маршрут Тяжилів – Старе місто (Педучилище) двома або трьома транспортами, здебільшого приватними маршрутками, які рухаються як їм заманеться, з коляскою в них не зайдеш. В годину пік для батьків з дітьми та пенсіонерам це зробити майже неможливо”, - пише Владислав у зверненні.

На його думку, розв'язувати це питання можна наступним чином: продовжити муніципальний маршрут «№17 Тяжилів(СТО) – зал. Вокзал» на «Тяжилів (СТО) – Педучилище".

Враховуючи вищезазначену проблематику вважаю раціональніше прокласти муніц. маршрут №17 так: Тяжилів (СТО) - вул. Ігоря Савченка - вул. Миколи Битинського - вул. Степана Тимошенка – Мрія - Вінницький інструментальний завод – Промислова - на вимогу (вул. Чехова) - Грош Експрес (вул. О.Антонова) - ЖК "Андорра" - вул. Максима Шимка - ім. Зої Ткаченко- вул. Привокзальна - вул. Олександра Довженка - вул. Дубовецька - Цегельний завод - вул. Широцького Костя - вул. Московська - вул. Замкова - Площа 8-го Березня - вул. Маяковського- 3-я міська лікарня - вул. Ушакова- Педколедж”, - зазначає вінничанин.

За слова вінничанина, зміна маршруту №17 на "Тяжилів (СТО) – Педучилище" дозволить забезпечити мешканців транспортним сполученням, яке їм необхідно, збільшити пасажиропотік на маршрут, отже збільшити його рентабельність, зробить наше місто ще комфортнішим для проживання, користуватись вінничанам комфортним муніципальним транспортом (низькополим, який рухається за графіком), на відміну від приватного.

До кінця збору підписів залишилось 11 днів. Станом на 7 червня петицію підписали 334 людини. Для того, аби петицію розглянули, вона має зібрати 350 підписів.



Переглядів: 3074
Поширень: 0

Останні новини