«Вам не буде соромно за нашу роботу» - Володимир Гройсман представив команду, з якою піде на вибори

До першої десятки увійшло двоє вінничан.

На з'їзді партії "Українська стратегія Гройсмана" представлено першу десятку тих, хто піде на позачергові парламентські вибори від цієї політсили.

«Я хочу представити вам першу десятку нашої команди, яка має досвід, розуміння і яка здатна досягати успіхів», – прокоментував Гройсман, перш ніж озвучити цей перелік.

Разом з Прем’єр-міністром  у партійному списку Лілія Гриневич, міністр освіти і науки; Еміне Джаппарова, заступниця міністра інформаційної політики; Олександр Саєнко, міністр Кабінету міністрів; Євген Нищук, міністр культури;  Павло Петренко, міністр юстиції; Сергій Марченко, колишній заступник голови Адміністрації президента; Віктор Єленський, народний депутат, заступник голови парламентського комітету з питань культури і духовності.

До першої десятки «Української стратегії Гройсмана» увійшло і двоє вінничан: секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, який, як зауважив очільник Уряду, добре знається на питаннях місцевого самоврядування та децентралізації та народний депутат Андрій Тетерук, що в майбутньому відповідатиме за питання безпеки й оборони.

Прем’єр-міністр запевнив, що його стратегія - стабільність, мир та достаток в Україні.

«Я вперше веду команду на загальнонаціональні вибори. І це є надзвичайно відповідально. Але ми точно знаємо, що потрібно зробити для того, щоб стати успіхом для нашої держави, для кожного українця. І повірте, вам не буде соромно за нашу роботу! Я дуже хочу, щоб наше рішення і наші дії знаходили відгук в серцях українців. Наголошую, що наша українська стратегія – це привести в кожну українську сім’ю мир, достаток, нові можливості, стабільність та впевненість в завтрашньому дні» - наголосив у своєму виступі голова партії Володимир Гройсман.

Нагадаємо, про свій намір брати участь у парламентських виборах на чолі власної політичної сили Володимир Гройсман заявив 24 травня.


Теги: вибори


Переглядів: 5307
Поширень: 4

Останні новини