OPERAFEST TULCHYN-2019 завершився виконанням номерів із найвідоміших мюзиклів світу

Вчора, 9 червня, під час церемонії закриття ІІІ міжнародного фестивалю оперної музики OPERAFEST TULCHYN-2019, який п’ять днів проходив просто неба  на території Палацу Потоцьких, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман наголосив, що фестиваль єднає людей зі всієї України позитивом і добром.

«Нам не вистачає в житті чогось світлого й теплого. Саме такі події зближують нас і роблять нас добрішими. Для нас це важливо, – підкреслив Володимир Гройсман. – Минулого року ми прийняли рішення здійснити програму «Малі міста – великі враження». Ця програма на 50 млн. грн. дала можливість проводити подібні акції в маленьких містах. Там, де наше серце». 

Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій зазначив, що нинішній, третій за рахунком оперний фестиваль у Тульчині побив багато  рекордів, проти фестивалів минулих років: він тривав цілих п’ять днів, зібрав рекордну кількість артистів – понад 700, представив глядачам 12 вистав.

«Неймовірно позитивна енергетика незмінно панує на фестивалі у Тульчині. Впевнений,що цього року відвідувачі отримали незабутні враження не лише від вистав, різноманітних художніх локацій, виставок і смачної фестивальної кухні. Не були на заваді примхи погоди, а  гарному настрою тисяч людей сприяла сама атмосфера суцільного свята, спеціально для кожного відвідувача організована професійною злагодженою командою»,- підкреслив Валерій Коровій.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зазначив: "Надзвичайно приємно, що така культурна подія уже втретє поспіль відбувається у нашому регіоні та стає "візитівкою" Вінниччини. І важливо, як відзначив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, що фестиваль єднає людей зі всієї України позитивом і добром. І такі події, які розвивають культурний та туристичний потенціал громад, повинні поширюватися - це мета проекту "Маленькі міста - великі враження", який підтримав Уряд. Дякую Тульчину та організаторам фесту за враження!"

Арт-продюсер фестивалю-заслужена артистка України Ірина Френкель коментує : «В останній день фестивалю нас, як організаторів, переповнює відчуття щастя, тому що нам усе вдалосьУспіхом цей фестиваль завдячує місцю, яке обрано для його проведення – легендарному Палацу Потоцьких, а також якості мистецького контенту, який було відібрано для показу. Це успіх усієї команди, яка забезпечувала функціонування фестивалю і де була задіяна дуже велика кількість професіоналів різного ґатунку. Коли у людей,що приходять на OPERAFEST TULCHYN,  не сходить з обличчя щаслива посмішка, то це і є найвища оцінка роботи нашої команди».




Переглядів: 2326
Поширень: 0

Останні новини