Вінницькі «полювальники на лисиць» здобули сім нагород на чемпіонаті України у Києві

На околиці Києва, в урочищі Пуща-Водиця, провели чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації серед юнаків. Змагання було третім із чотирьох відбіркових стартів для формування збірної країни. Вона візьме участь у чемпіонаті світу, що вже через місяць відбудеться у Вінниці.

Спортсмени змагалися на досить складній місцевості, проявляючи свої знання та уміння. Три види програми змагань та три різні лісові масиви. У складі вінницької команди виступали 10 «полювальників на лисиць». Артем Степаніщев (вікова категорія Ч14) виборов золоту та дві срібні медалі, Марія Мілінчук (Ж12) – срібну, Володимир Пащенко (Ч14), Володимир Ляхович (Ч14) і Аліна Солоненко (Ж16) здобули по бронзовій нагороді.

Отже, боротьба за місце у національній збірній загострюється. Попереду залишився один етап, який відбудеться з 14 по 18 червня. в Сумській області. Але вже сьогодні можна сказати, що значні перспективи здобути місця в збірній та виступити на чемпіонаті світу мають вінницькі спортсмени. Їх готує заслужений тренер України Сергій Зеленський.



Переглядів: 2156
Поширень: 0

Останні новини