Журналістам, блогерам та туроператорам з Києва презентували «Вінницю – місто ідей»

Цими вихідними Вінницю відвідали журналісти, туроператори та тревел-блогери з Києва, щоб на власні очі побачити найпопулярніші туристичні атракції міста. Візит тривав в рамках престуру «Вінниця – місто ідей», який організував департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради. 
Під час престуру «Вінниця – місто ідей» 8-9 червня департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради презентував фахівцям і медійникам туристичну складову міста над Бугом.

Знайомство з атмосферою Міста ідей розпочалося з відвідування музею-кав’ярні «Пань Зваркінь та синь», де учасники престуру не лише скуштували смачної кави та запашного чаю, а й дізналися історію єврейської Вінниці та прибуткових будинків у місті, побачили колекцію унікальних годинників, самоварів, гасових ламп, сервізів та інших побутових дрібничок початку ХХ століття. 

Під час пішохідної екскурсії гості оглянули найцікавіші туристичні об’єкти в центрі міста: Вежу Артинова, готель «Савой», архітектурно-історичний комплекс Мури, Кафедральний Собор, Костел Пресвятої Діви Марії Ангельської, Єрусалимку тощо. А завершилася прогулянка відвідуванням вінницьких підземель, де кияни поринули в атмосферу загадковості та містичності.

Ще одним сюрпризом для журналістів та представників туристичної сфери став майстер-клас з приготування ексклюзивного яблуневого супу.

Наступного дня учасники престуру відвідали музей Пирогова, де познайомилися з експозицією музею та побачили забальзамоване тіло відомого хірурга, покаталися на ретро-трамваї, познайомилися з експозиціями музеїв моделей транспорту і вінницького трамваю та досхочу пофотографувалися в «Авто-мото-вело-фото-теле-радіо-музеї».

Окрім того, учасники туру мали змогу поспілкуватися з заступником вінницького міського голови Владиславом Скальським та задати йому запитання про туристичний потенціал Вінниці. Пан Владислав розповів гостям про розвиток аеротуризму у місті, реставрацію історичних пам’яток, благоустрій міста та багато іншого.

Також учасники престуру побачили прекрасний палац Щербатової в Немирові, палац Потоцьких в Тульчині, побували на масштабному open air фестивалі OPERAFEST TULCHYN-2019 та стали свідками прем’єри всесвітньовідомої Польської Королівської опери «Straszny dwór». А довершенням насиченої програми став перегляд грандіозного світло-музичного шоу фонтану. Кияни на власному досвіді переконалися у тому, що Вінниця – блискуча ідея для подорожей як з компаніями, так і сім’єю.



Переглядів: 2233
Поширень: 0

Останні новини